Anti pest club, groep 7b

Anti pest is een serie en dat gaat over kinderen die worden gepest. Anne-mar die gaat eerst langs kinderen die er wat over willen zeggen
En dan gaat Anne-mar naar een paar kinderen die gepest worden. En daarna gaat Anne-mar naar die school en dan gaat ze naar de
Klas en dan gaan ze in een kring zitten en er over praten. En daarna pakken sommige een anti pest club bandje en daarna gaan ze wat leuks doen en na een jaar ofzo dan gaat ze kijken hoe het gaat in de klas en meestal gaat het dan goed. Wij gaan in de klas ook wel eens in een kring zitten en dan praten we er wel eens over en dan wij hebben ook toen een anti pest club bandje gekregen en we kijken vaak anti pest club filmpjes want wij kunnen er ook wat van leren wat kunnen we er van leren dan? Nou wij kunnen leren dat pesten niet leuk is en dat mensen en kinderen het niet leuk vinden en wij willen dat dat het stopt en we willen dat de wereld leuk word door dat er niet meer word gepest en dat iedereen een leuk leven leidt dus iedereen wil dat pesten stopt dus want pesten is niet leuk voor een ander dus pesten moet stoppen.

Anne-mar komt bij jou langs als in jou klas wordt gepest. Je kan dan praten over pesten als je gepest wordt. Als je de pesters wil laten stopen, haal Anne-mar erbij. Je kan een bandje krijgen als je niet meer gaat pesten. Op het bandje staat antipest club . Als Anne-mar bij jou komt hoop ik dat het pesten stopt.
Wij kijken ook filmpjes in de klas. Onze juffen hadden bandjes besteld die dragen wij. Wij gingen in een kring zitten en er over praten nu merk je dat minder kinderen pesten. Anne-mar heeft een eigen game bedacht die mochten wij ook doen. Je moet in die game een meisje/jongen kiezen. Als je dat hebt gedaan kan je beginnen. Dus stop pesten!

Wij gingen in een kring zitten om over pesten te praten of er word gepest dat er of dat je gepest werd. Er waren paar kinderen. Het was best zielig. maar ik heb wel gemerkt dat er minder geplaagd en gepest wordt. Want altijd in onze pauze was er veel gedoe. Maar nu veel minder. Toen we in de kring zaten en er kinderen gingen praten over dat ze gepest worden of gepest werden. WAREN ER EEN PAAR KINDEREN die zelfs moesten huilen. Ik had echt medelijden met die kinderen. Want ze werden gepest met een virus of dat ze niet mee mochten spelen. Iedereen schrok wel want wij hadden niet door dat het zo erg was. Wij hebben twee kinderen bij ons op school die door pesten op deze school zijn gegaan. We kwamen op het idee door de serie anti pest club. De juf had nog een verrassing, ze had anti pest club bandjes.

Pesten
We gingen in de klas in de kring zitten praten over pesten we gingen vragen aan kinderen die gepest worden of zijn en dat was best wel veel. En de juf had een verassing voor ons namelijk anti pest club van Anne-mar en sinds dien gaat het heel goed in de klas. En we spelen altijd met elkaar. Het is al veel gezelliger in de klas.

De anti pest club is een serie waar kinderen worden gepest. en Anne-mar zorgt er voor dat dat stopt. ze gaat eerst met kinderen praten die worden gepest en dan met de hele klas.
Dan mogen de kinderen een anti pest armbandje.
En wij hebben dat ook gedaan eerst gingen we in een kring zitten en daarna hebben we allemaal een
Anti pest armbandje gekregen.

Schoolkamp 2017

Voor de foto's van het vertrek, klik hier! Voor de foto's…