Gebedsgroep C.O.S.

bidden_bijbel

INFO VAN DE GEBEDSGROEP

Wat beleeft mijn kind op school?  Waar denkt hij/zij over na? Kan ik mijn kind loslaten? Allemaal vragen die je kunnen bekruipen als je kind op school zit.

Op de Christelijke opleidingsschool is al jaren een gebedsgroep actief. Met verschillende moeders danken we voor de mogelijkheid om in ons land christelijk onderwijs te volgen. Daarnaast brengen we de school, het team, de kinderen en de families in gebed bij de Here God.

Op een laagdrempelige manier komen we iedere twee weken op een maandag van 13.30- ong. 14.30 bij elkaar bij een van de moeders thuis. Kan je niet iedere keer komen maar wil je wel af en toe meebidden dan kan dat natuurlijk ook.  Als je hardop bidden lastig vindt, kan je ook in stilte meebidden.

Daarnaast zal er een gebedskistje in de klassen rouleren waar de kinderen en de leerkrachten 2 weken de mogelijkheid krijgen om gebedspunten in te doen.

Wil je een keer komen of heb je vragen dan kun je een app/sms sturen naar Astrid Guijt (06-45754615), Alette vd Bent (06-13917780) of Elisabeth van Delft (06-48376460)